Gold Porridge
Η χρυσή σκόνη του Κουρκουμά προέρχεται από την Ινδία και έχει αρχίσει να γίνετε δημοφιλείς, χάρη στη πληθώρα των θρεπτικών ουσιών και τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία.
Χρησιμοποίησε τον Κουρκουμά στο πρωινό σου, με την καλύτερη συνταγή.
Υλικά:
1/2 μήλο πράσινο
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. μέλι
100 ml γάλα αμυγδάλου
2 κ.σ. βρώμη
1 κ.σ. καρύδια
3 χουρμάδες
1/2 κ.γ. Κουρκουμά
1/2 κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη
2 -3 κομμάτια σοκολάτας κουβερτούρα με κακάο
> Ψιλοκόβουμε το μήλο, το βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι ή ένα μεγάλο μπρίκι και μαζί με την κανέλα, το μέλι και ελάχιστο νερό μαγειρεύουμε για 3 λεπτά περίπου, μέχρι τα μήλα να μαλακώσουν.
> Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
> Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμα, μέχρι το μείγμα να γίνει χυλός.
> Αφού φτάσει στην υφή που επιθυμούμε, σερβίρουμε σε ένα μπολάκι μαζί με τα κομμάτια σοκολάτας.
> Αφήνουμε τα κομμάτια της σοκολάτας ολόκληρα, για να λιώσουν πάνω στο καυτό χυλό.
Το κατάλληλο πρωινό, με τα απαραίτητα υλικά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου