Bagel Salmon Toast
Θέλεις να βάλεις τον καπνιστό Σολωμό στο πρωινό και δεν ξέρει τον τρόπο;
Σου έχω ετοιμάσει την πιο εύκολη, πεντανόστιμη και άκρως υγιεινή συνταγή για να τον απολαύσεις ακόμα και για healthy brunch.
Υλικά (2 άτομα):
2 ψωμάκια bagel
2 κ.σ. τυρί κρέμα
2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 αβοκάντο
1 χούφτα σπανάκι baby
200 gr καπνιστό Σολωμό
ξύσμα και χυμό από μισό λάιμ
φρέσκο κρεμμύδι
κόλιανδρο
αλάτι - πιπέρι
> Παίρνουμε ένα μπολάκι και βάζουμε μέσα τα υλικά: τυρί κρέμα, γιαούρτι, κόλιανδρο, ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο, ξύσμα λάιμ, χυμό λάιμ, αλάτι, πιπέρι.
> Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.
> Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το λιώνουμε με ένα πιρούνι μέσα σε ένα μπολάκι.
> Στο λιωμένο αβοκάντο προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
> Ζεσταίνουμε τα ψωμάκια στο φούρνο και τα κόβουμε στη μέση.
> Γεμίζουμε με στρώσεις από: σπανάκι, κρέμα τυριού - γιαούρτι, λιωμένο αβοκάντο, καπνιστό Σολωμό και έξτρα φρέσκο κρεμμύδι στο τέλος.
👩🍳 Extra Tip > για εξοικονόμηση χρόνου προτείνω να φτιάξεις την κρέμα τυριού - γιαούρτι από το προηγούμενο βράδυ. Με τον τρόπο αυτό θα πετύχεις και πιο έντονο γευστικά αποτέλεσμα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου