Omelette for Breakfast


Κάνε την ομελέτα στο πρωινό σου λίγο πιο ενδιαφέρον!


Υλικά:
> 1 αυγό
> 2 ασπράδια
> 1 κ.σ. λιναρόσπορο
> 1 τορτίγια
> 1/4 αβοκάντο
> λίγο κέτσαπ

> Παίρνουμε ένα τηγάνι και αρχικά ζεσταίνουμε τη τορτίγια και από τις δύο μεριές για να ψηθεί. Θα χρειαστεί ένα λεπτό από την κάθε πλευρά.
> Αφαιρούμε τη τορτίγια από το τηγάνι και τη κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια.
> Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το λιναρόσπορο και τα ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι, για να φτιάξουμε την ομελέτα.
> Σερβίρουμε την ομελέτα στο πιάτο με τορτίγια, φέτες αβοκάντο και λίγο δροσιά με το κέτσαπ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις