Almond Cocoa Granola


Απερίγραπτα νόστιμη & πολύ εύκολη η νέα μου homemade granola με αμυγδαλοβούτυρο. Θα τη λατρέψεις!

Υλικά:

3 κούπες βρόμη
3 κ.σ. μέλι
2 κ.γ. αμυγδαλοβούτυρο με κακάο
3 κ.σ. ηλιόαπορο
1 χούφτα φιστίκια ωμά 
1 χούφτα αμύγδαλα ωμά χοντροκομμένα


> Βάζουμε το μέλι σε ένα μπολάκι γυάλινο και το ζεσταίνουμε στα μικροκύματα για 30" μέχρι να γίνει ρευστό. 
> Ανακατεύουμε το αμυγδαλοβούτυρο με κακάο σε σκόνη.
> Σε μια μπασίνα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί.
> Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά, μέχρι να ενωθούν όλα μεταξύ τους.
> Τοποθετο ένα κομμάτι λαδόκολλα στο ταψί.
> Απλώνουμε τη granola στο ταψί ομοιόμορφα.
> Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
> Στα πρώτα 12 λεπτά βγάζουμε το ταψί και ανακατεύουμε.
> Συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει καλά.

* Είμαι σίγουρη πως θα την φτιάξεις παραπάνω απο μια φορά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις